fbpx

Tuinaanleg Kerkem

Wij horen graag over uw volgende tuinproject

Klik hier voor een afspraak te maken. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Tuinwerken in Kerkem?

Wij helpen u graag!

Tuinbouw is onze passie!

Het team van Tuinaanleg Koen Lampe heet u van harte welkom op hun site. In de diverse rubrieken vindt u informatie over ons beroep en uw passie, namelijk tuinen.

U kan bij ons terecht voor zowat alle uiteenlopende tuin activiteiten als groenontwerp, groenaanleg en groen onderhoud; van ontwerp tot uitvoering van een totaal concept , voor het nodige tuinonderhoud tot de specifieke vorm snoei, of voor het nodige advies en begeleiding voor als U zelf aan de slag wilt.
Neem gerust een klikje doorheen de website om een betere kijk te krijgen op onze verschillende activiteiten of contacteer ons alvast vrijblijvend via ons contactpagina.

Onze diensten

Wat we doen

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Vakmanschap is het juiste woord voor de uitvoering van de werkzaamheden.  Lampe Koen voert met vakkundig opgeleide medewerkers en met grote precisie uw tuinaanleg projecten uit.

Afsluitingen

Afsluitingen

Koen Lampe voorziet uw eigendom van een professionele afsluiting. Naast tuinschermen leveren en plaatsen wij ook draadafsluitingen.

Onderhoud

Onderhoud

Wij nemen het werk uit uw handen voor bijvoorbeeld de voor- en najaarsbeurt en/of het regulier onderhoud. Wij onderhouden uw tuin volgens de gemaakte afspraken

Terassen

Terassen

Een terras aanleggen is een hele klus. In de eerste plaats moet u al de ideale terrastegels kiezen die bij uw huis, tuin en dromen passen.

(Kunst)gras

(Kunst)gras

Een fantastische bodembedekking voor huis, tuin en publieke ruimten. Het kunstgras dat altijd frisgroen blijft, u met rust laat en geen water hoeft. Een perfecte groene oplossing op ieder vlak.

Boomsnoei

Boomsnoei

Wij helpen u graag bij het snoeien en vellen van bomen. Dit is een speciale tak van tuinonderhoud, die vakkennis en ervaring vereist. Met het juiste materiaal en machines zorgen wij dat dit veilig en verantwoord gebeurt.

Opritten

Opritten

Een oprit aanleggen: knap en degelijk werk. In en uit de garage rijden, de wagen wassen , de kinderen laten rondfietsen: u benut de oprit vaker dan u denkt.

Poorten

Poorten

Wenst u een (automatische) poort voor uw garage of oprit? Terwijl onze poorten er mooi uitzien beschermen ze tegelijkertijd uw eigendommen. Wij hebben eindeloze mogelijkheden voor uw wensen.

0
+
Jaren ervaring
0
%
Gratis offerte
0
%
Klantgericht

Contact

Altijd vrijblijvend!