fbpx

Professionele Afsluitingen

Koen Lampe voorziet uw eigendom van een professionele afsluiting. Naast tuinschermen leveren en plaatsen wij ook draadafsluitingen. Een draadafsluiting is vormvast, laat lucht en licht door, is niet brandbaar en redelijk gemakkelijk te plaatsen. Het is meestal prima geschikt voor de afsluiting van een bedrijventerrein. Voor zulke afsluitingen werken wij meestal met de kwalitatief hoogstaande systemen van Betafence.

Elegant

Houtmotief “Elegant”: Dit model kenmerkt zich door de decoratieve dieptegang van het houtmotief in reliëf. De bovenkant kan naar keuze recht blijven of afgewerkt worden met een gebogen element als eindplaat.

Vlechtwerk

Houtmotief “Vlechtwerk”: “Klassiek en toch eigentijds”. Een heel bijzonder effect verkrijgt deze structuur door een prachtige afwisseling van schaduw en licht. Het vlechtwerkmodel kent een waaier van mogelijkheden die uw afsluiting de nodige uitstraling geven.

Solide

Houtmotief “Solide”: Dit model geeft een vlak effect weer van massieve planken. Alle modellen kunnen gebruikt worden in combinatie met de betonplaten in baksteenmotief.

Bekafor

Stalen Bekafor classic paneel met horizontale verstevigingen. Stevige verzinkte, gepuntlaste en geplastificeerde panelen die eenvoudig te monteren zijn op de bijbehorende Bekafor Classic palen. Deze panelen hebben aan één zijde prikkels van 30 mm die naar boven of onder te plaatsen zijn, zodat er niet gemakkelijk overheen geklommen kan worden.

Thermowood

Bekleding kan met thermisch behandeld zachthout zoals thermowood grenen of thermo ayous. Thermowood is thermisch behandeld dennenhout. Deze heeft origineel een geelbruine kleur maar vergrijst heel mooi. Typisch voor dennenhout is de aanwezigheid van knopen in het hout, die een mooie, levendige uitstraling geven.

Sierbeton

Van de vele soorten tuinafsluitingen die er bestaan waren betonnen afsluitingen toch één van de populairste vroeger. Vanwege de vele voordelen wordt er nog steeds veel gekozen voor deze afsluiting, al kiezen mensen nu liever voor een combinatie met hout.